Referenties

  • Onderstaande referenties komen o.a. van mijn Marktplaats advertenties: Klik hier of hier.  – Google referenties hier(Of google op “Computer Coach Hilversum “, de referenties staan dan rechts in beeld)
Geweldig geholpen door Frits. Feitelijk had ik 1 vraag, maar gaandeweg zag ik steeds meer kansen om alle ict dingetjes op te lossen. Toen Frits na ruim een uur de deur uitliep was ik super tevreden!
Peter – Hilversum

 

Frits heeft mij op een zeer prettige en professionele manier van een lastig PC-probleem afgeholpen. Hij doet dat op een vriendelijke, gestructureerde en snelle manier waardoor je weet dat het goed komt. Geen twijfel dat ik hem inschakel als er zich, onverhoopt, weer een probleem voordoet.
Henk – Soest

 

Contact opgenomen met computercoach voor hulpvraag. Binnen een dag antwoord en supersnel geholpen. Hij gaat diskreet en zorgvuldig te werk. Doet alles in overleg en legt goed uit wat het probleem is en hoe hij het graag zou willen oplossen. Prima geregeld allemaal en zeker een aanrader! Als wij weer problemen zouden hebben nemen we direct weer contact op.
Miranda – Hilversum

 

Als ondernemer werk ik met veel personen samen. Frits springt er positief uit. Hij is een prettig mens met de juiste dienstverlenende houding. Hij luistert goed, houdt zich aan zijn afspraken en hij is vakbekwaam.
Herman – Hilversum

 

Onze laptop was besmet met malware, Frits gebeld is de zelfde dag nog geweest, computer meegenomen de volgende dag al klaar. Top. Hij legt je ook dingen uit en geeft goede tips. Als je een probleem met je computer hebt, niet verder zoeken, maar Frits bellen !!

Vermeulen – Hilversum

Zeer goede service, snel en accuraat. Wij zijn enorm geholpen met de oplossingen van Frits. In anderhalf uur waren de problemen helemaal opgelost!
Pauline – Hilversum

Goed geholpen met allerlei computer klusjes en problemen. Kan snel komen en denkt goed mee. Erg tevreden.
Mulder – Laren

Érrug snelle service! Prima hulp bij opschonen en herinrichten van de PC, die is nu weer een stuk sneller. Verder nog wat extra dingetjes en ik kan weer jaren vooruit voor een prikkie. AANRADER, want ook prettig mens!
Erik – Hilversum

Frits is een prettige kerel die verstand van zaken heeft en ook al je vragen duidelijk en rustig kan beantwoorden. Daardoor leer je zelf ook wat bij in het kader van computeronderhoud.
Han – Hilversum    www.loopjebeter.nl

Het lukte me niet om op m’n nieuwe laptop mijn mail binnen te halen, maar Frits lukte het wel hoor. Het is de tweede keer dat ik Frits heb laten komen en beide keren tot volle tevredenheid.
Els – Hilversum

Goede en aardige vent, die Computerklusman! Had snel diagnsoe gesteld en een voorstel voor reparatie. En passant ook nog een outlook probleem opgelost. Faire prijs en doorlooptijd.
Antoine – Bilthoven

Ik ben super tevreden over de service van Frits. Voor een leek als ik, heeft hij mij heel goed en duidelijk uit kunnen leggen wat het probleem was met mijn computer en heeft dit snel weten op te lossen.
Mieke – Hilversum    www.guesthousediabatalo.com

Bij ons moesten 2 computers samengevoegd worden op een. Daarnaast moest een niet werkende externe harde schijf leeggehaald worden en dit alles heeft Frits snel en goed gedaan. Alles werkt weer naar behoren en de foto´s zijn gered! 🙂
Goede service en redelijke prijs, zeker een aanrader!
Bruechi – Hilversum

  • Bovenstaande referenties komen van meerdere Marktplaats.nl advertenties: Computer Klusman ‘t Gooi. en natuurlijk ComputerCoach Hilversum. Klik hier voor meer referenties(mocht die link niet meer werken google dan op Computer Klusman ‘t Gooi marktplaats)
 
Computer hulp Hilversum Huizen Bussum Naarden Laren

Computerhulp ‘t Gooi 06-44748265

Computer hulp Huizen, Bussum, Hilversum, Baarn, 't Gooi

Computerhulp Hilversum 06-44748265

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes