Algemene voorwaarden

Computerreparatie, problemen oplossen & les - Tel. 06-44748265

Versie Sept. ’22 (zucht, dit is nog lang niet klaar, excuses, ik weet het)

Contact opnemen

Graag telefonisch of per email. Ik doe mijn best zo snel mogelijk te reageren op email. Bellen gaat sneller, maar ik kan natuurlijk niet altijd opnemen. Spreek gerust iets in, dan bel ik zo snel mogelijk terug.

Mijn bezoek aan U

Ik kom op de afgesproken tijd, dat lukt over het algemeen prima, maar weer en verkeer kunnen tegenzitten… Uw probleem neem ik sowieso serieus, uitgebreid uitweiden over hoe belangrijk de oplossing voor u is, is overbodig. Ik snap dat u uw computer normaal wilt kunnen gebruiken. Meer gehoplen ben ik met een duidelijke omschrijving van het probleem. Laat het me zien indien mogelijk, Wanneer treedt het probleem op? Maak ook gerust van tevoren een lijstje, dat helpt!

Betaling

Graag na afloop van de klus contant. Ook mag u het bedrag op dat moment naar mij overmaken. Een factuur stuur ik desgewenst per mail. Het eerste uur reken ik altijd volledig, ookal ben ik er maar 10 miniten bij wijze van spreken. Daarna reken ik in blokken van een halfuur.

Gerepareerde computerspullen ophalen

In enkele gevallen dien ik een reparatie thuis in mijn werkplaats te verrichten. U brengt dan uw computer of laptop en na mijn werkzaamheden komt u deze weer ophalen. Niet opgehaalde spullen wisselen na drie maanden van eigenaar. Ik breng uw niet opgehaalde spullen naar de schroot of hopelijk kan ik er nog onderdelen van gebruiken.