Wie ben ik?

Computerreparatie, problemen oplossen & les - Tel. 06-44748265

Computer Coach Hilversum / 06-44748265 / ComputerCoachHilversum@gmail.com

Computerhulp Hilversum Huizen Bussum Naarden LarenFrits is de naam. Voormalig systeembeheerder uit het bedrijfsleven en allround PC deskundige. Ik begon rond 1990 in de tijd van MS-Dos en Novell  als technisch ICT-er, programmeur of systeembeheerder en werkte een tijdje in een computerwinkel. Maar het liefst doe ik het mensenwerk. En als ComputerCoach doe ik dat: mensen helpen met computerproblemen. Geduldig uitleg geven, mensen adviseren bij alles wat maar met computers te maken heeft. En dat in gewone mensentaal. Ik ben vooral een Windows expert, maar ben inmiddels ook thuis in Linux. Daarnaast ben ik natuurlijk ook bekend met telefoons en tablets (iPad/Android/iOS)

Ik werk zoveel mogelijk milieuvriendelijk. Dat is heel belangrijk voor mij. Spullen welke ik van klanten overhou worden hergebruikt, (prive gegevens hierop worden natuurlijk vernietigd!) Ik gebruik gerecycled papier voor facturen ed. Verder kom ik, weer of geen weer, vrijblijvend bij u langs op de fiets.

Ik woon met vrouw en kinderen in Hilversum. Ik ben ooit bewust in ‘t Gooi komen wonen. Het is hier namelijk mooi wat de natuur betreft en dat wil ik graag zo houden!

En… Ik ben brildragend. (zie foto!)

KvK nr: 56286635 – BTW-ID: NL002121751B25

Microsoft Certified Professional

microsoft-certified-systems-administrator-mcsa

En soms… ben ik op vakantie. Da’s heel belangrijk.