Wie ben ik?

Computerreparatie, problemen oplossen & les - Tel. 06-44748265

Computer Coach Hilversum – KvK nr: 56286635

Computerhulp Hilversum Huizen Bussum Naarden LarenFrits is de naam. Voormalig systeembeheerder uit het bedrijfsleven en allround PC deskundige. Ik begon rond 1990 in de tijd van  MS-Dos en Novell. Als technisch ICT-er, programmeur of systeembeheerder, maar het liefst doe ik het mensenwerk. En als ComputerCoach doe ik dat: mensen helpen met computerproblemen. Geduldig uitleg geven, mensen adviseren bij alles wat maar met computers te maken heeft. En dat in gewone mensentaal. Ik ben vooral een Windows expert, maar support ook MacOS en Linux.

Ik werk zoveel mogelijk milieuvriendelijk. Dat is heel belangrijk voor mij. Spullen welke ik van klanten overhou worden hergebruikt, (natuurlijk worden de gegevens hierop vernietigd!) Verder kom ik, weer of geen weer, vrijblijvend bij u langs op de fiets.

Ik woon met vrouw en kinderen in Hilversum. Ik ben ooit bewust in ‘t Gooi komen wonen. Het is hier namelijk mooi wat de natuur betreft en dat wil ik graag zo houden!

En… Ik ben brildragend. (zie foto!)

 

Microsoft Certified Professional

microsoft-certified-systems-administrator-mcsa

En soms… ben ik op vakantie. Da’s heel belangrijk.